top of page

Stärk ditt inre ledarskap.

Hantera Konflikter & utveckla relationer.

.

Kursen Total SDI® Strength Deployment Inventory®  ger fördjupad kunskap om våra personliga styrkor och är en kombination av teoretiska och praktiska övningar för personlig utveckling och teambuildning. Stresshantering med eurytmi - konstnärligt övande och medicinska yoga ingår  för ökat välmående. SDI® (Strength Deployment Inventory®)- stärk ditt inre ledarskap, är ett av verktygen jag arbetar med som hjälper människor att förbättra sina relationer och hantera konflikter effektivare. Genom övningar och egen reflektion över vad som motiverar dig, vilka dina styrkor är, samt insikt vad som kan hända om de överdrivs, får du verktyg för att växa i mötet med andra och  förebygga samt lösa konflikter. 

Exempelvis om egenskapen driftig är din största styrka, kan det vara så att i pressade situationer leder det till att du kör över dig själv eller andra?

Är omtänksamhet en av dina största styrkor kanske du ibland glömmer dina egna behov och inte sätter gränser, vilket kan leda till att du utplånar dig själv?

 

Nyckeln är att hitta balansen och att i god tid själv se när du behöver hålla dig tillbaka, sätta ner foten och säga nej eller när du istället behöver ”släppa handbromsen”.

 

Vi arbetar även med braingym övningar eurytmi och mediyoga för stresshantering.

 

Boka in en grupputvecklingsutbildning som erbjuds på plats hos er som skola eller företag. Vi har även samarbete med The Nu thouse i Upplands Väsby, Gällöfsta Herrgård i Bålsta och ordnar även utbildningsresor till Italien.

 Sagt om kurserna:

 

- Det har varit fullt fokus på oss som kursdeltagare och våra processer - inte som ofta mycket föreläsningar och fokus på kursledarna!

 

- Roligt, planerad spontanitet, lyhörda mot gruppen!

 

- Väldigt engagerade och trevliga ledare. Har lärt mig en massa om mig själv och mina medarbetare. Bra övningar som gav eftertanke och funderingar.

 

Sagt av en gruppchef inför ett utlandsuppdrag (som inte annars säger mycket alls ; ) -Jag är Lycklig!

 

Läs mer: www.personalstrengths.se

Avslutat en tvådagars SDI kurs på Gällöf
bottom of page