top of page

Personlig personalutveckling

Jag erbjuder ett helhetstänk kring personlig utveckling och personalutveckling- de ska inte behöva vara två olika saker.

Ditt eget inre ledarskap handlar inte om att du behöver vara chef. Du behöver kunna styra ditt liv, vara herre över dig själv, vara kongruent- att det du tänker, känner, säger och gör stämmer överens. Att du helt enkelt är trovärdig. 

Du får i denna kurs konkreta verktyg för att stärka flödet mellan tanke, känsla och vilja som du kan använda i vardagen.

II yrken som t.ex. lärare är du en ledare och behöver både ha auktoritet när det behövs, och en röst som bär och en stabilitet som håller dig lugn.

Jag och mina samarbetspartners jobbar med grupputveckling och SDI@ kurs i vilka dina styrkor är och varvar med mediyoga, eurytmi med konkreta övningar för att utvecklas som person och som grupp. 

 

Vi samarbetar med väl utvalda samarbetspartner som Lisa Lister på vackra The Nut House vid Torsåker Slott i Upplands Väsby och Gällöfsta Herrgård i Bålsta med möjlighet till övernattning i enkelrum. De är proffs på att skräddarsy utbildningar för olika grupper och är vackert beläget i Kungsängen, ca 40 min från både Stockholm och Arlanda. 

IMG_3346.JPG
bottom of page